Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8671
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNatchanok Puangjit-
dc.date.accessioned2021-02-15T08:46:12Z-
dc.date.available2021-02-15T08:46:12Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8671-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherSchool of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen_US
dc.subjectGene expression--Abilityen_US
dc.subjectAntioxidantsen_US
dc.subjectGene--Developmenten_US
dc.titleThe effect of resveratrol in culture medium and vitrification solution on developmental competence and gene expression of mouse blastocystsen_US
dc.title.alternativeผลของสารเรสเวอราทรอลในน้ำยาเลี้ยงและน้ำยาแช่แข็งต่อความสามารถในการพัฒนาและการแสดงออกของยีนของตัวอ่อนหนูเม้าส์ระยะบลาสโตซีสen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameMaster of Science-
dc.degree.levelMaster's Degree-
dc.degree.disciplineBiotechnology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract4.49 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext4.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.