Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8649
Title: การเพิ่มประสิทธิภาพการผลิตช็อกโกแลตโรยแต่งหน้าขนมด้วยการออกแบบสกรูลำเลียง
Other Titles: An improvement of chocolate strands process by screw design
Authors: ปุณณภพ วัชรมัยสกุล
Keywords: การควบคุมการผลิต;อุตสาหกรรมอาหาร--การควบคุมการผลิต;การเพิ่มผลผลิตทางอุตสาหกรรม
Issue Date: 2562
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมอุตสาหการ สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8649
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ5.11 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม12.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.