Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8649
Title: | การเพิ่มประสิทธิภาพการผลิตช็อกโกแลตโรยแต่งหน้าขนมด้วยการออกแบบสกรูลำเลียง |
Other Titles: | An improvement of chocolate strands process by screw design |
Authors: | ปุณณภพ วัชรมัยสกุล |
Keywords: | การควบคุมการผลิต;อุตสาหกรรมอาหาร--การควบคุมการผลิต;การเพิ่มผลผลิตทางอุตสาหกรรม |
Issue Date: | 2562 |
Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมอุตสาหการ สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8649 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 5.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 12.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.