Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8577
Title: Production and purification of glucosamine and angiotensin-I converting enzyme (ACE) inhibitory peptides from five mushrooms
Other Titles: กระบวนการผลิตและทำบริสุทธิ์กลูโคซามีนและเปปไทด์ที่มีฤทธิ์ยับยั้งแองจิโอเทนซินวันคอนเวอร์ติงเอนไซม์จากเห็ดห้าชนิด
Authors: Zhang Pin
Keywords: Mushrooms--Enzyme;Enzyme inhibitors;Peptides--Enzyme inhibitors;Glucosamine--Enzyme inhibitors
Issue Date: 2016
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8577
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract1.67 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext6.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.