Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8577
Title: | Production and purification of glucosamine and angiotensin-I converting enzyme (ACE) inhibitory peptides from five mushrooms |
Other Titles: | กระบวนการผลิตและทำบริสุทธิ์กลูโคซามีนและเปปไทด์ที่มีฤทธิ์ยับยั้งแองจิโอเทนซินวันคอนเวอร์ติงเอนไซม์จากเห็ดห้าชนิด |
Authors: | Zhang Pin |
Keywords: | Mushrooms--Enzyme;Enzyme inhibitors;Peptides--Enzyme inhibitors;Glucosamine--Enzyme inhibitors |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8577 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 1.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 6.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.