Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8373
Title: ผลของสารฟลาโวนอยด์และเอนไซม์ไฮโพแซนทีนฟอสโฟไรโบซิลทรานสเฟอเรสต่อสมรรถนะการเจริญเติบโต คุณภาพเนื้อ และการสะสมพิวรีนในเนื้อไก่
Other Titles: Effect of flavonoid and hypoxanthine phosphoribosyl transferase enzyme on growth performance meat quality and purine accumulation in chicken meat
Authors: อาภรณ์ คิมเข้ม
Keywords: ไก่--การเลี้ยง;ไก่--การปรับปรับคุณภาพ;เอนไซม์
Issue Date: 2561
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8373
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ933.4 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.