Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8117
Title: Efficiency of mulberry stalk pretreatment with ionic liquid and its application for succinic acid fermentation
Other Titles: ประสิทธิภาพการปรับสภาพกิ่งหม่อนด้วยของเหลวไอออนิกและการประยุกต์ใช้สำหรับการผลิตกรดซัคซินิก
Authors: Woranud Pakdeedachakiat
Keywords: Succinic acid;Lonic liquid;Wood biomass;Pretreatment;Mulberry
Issue Date: 2018
Publisher: School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8117
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract630.91 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext9.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.