Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8066
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธนาคาร กาวดิลก | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-10T08:12:44Z | - |
dc.date.available | 2020-01-10T08:12:44Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8066 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.subject | เมล็ดพันธุ์พืช--คุณภาพ | en_US |
dc.subject | เมล็ดพันธุ์ผัก | en_US |
dc.subject | ผักกาด--เมล็ดพันธุ์ | en_US |
dc.title | ผลของการแช่และพอกเมล็ดร่วมกับฮอร์โมนต่อคุณภาพเมล็ดพันธุ์ผักกาดหอม | en_US |
dc.title.alternative | Effects of seed soaking and pelleting with hormones on seed quality of lettuce | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | พืชศาสตร์ | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 967.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.