Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/798
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSakesit Chumnarnsilpa-
dc.date.accessioned2008-07-25T11:30:30Z-
dc.date.available2008-07-25T11:30:30Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.isbn9747359952-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/798-
dc.format.extent555482 bytes-
dc.format.extent73842 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherสาขาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectSaccharomycesen
dc.subjectcerevisiaeen
dc.subjectWineen
dc.subjectK1-V1116en
dc.titleGrowth kinetics of saccharomyces cerevisiae k1-v1116 and killer toxin roduction in wine makingen
dc.title.alternativeจลนศาสตร์การเจริญของ Saccharomyces cerevisiae K1-V1116 และการสร้างKILLER TOXIN ในการผลิตไวน์en
dc.typeThesisen
dc.degree.nameเทคโนโลยีชีวภาพ-
dc.degree.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.sakesit_abstract.pdf72.11 kBAdobe PDFView/Open
7.sakesit_fulltext.pdf542.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.