Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/798
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Sakesit Chumnarnsilpa | - |
dc.date.accessioned | 2008-07-25T11:30:30Z | - |
dc.date.available | 2008-07-25T11:30:30Z | - |
dc.date.issued | 2000 | - |
dc.identifier.isbn | 9747359952 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/798 | - |
dc.format.extent | 555482 bytes | - |
dc.format.extent | 73842 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | สาขาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | Saccharomyces | en |
dc.subject | cerevisiae | en |
dc.subject | Wine | en |
dc.subject | K1-V1116 | en |
dc.title | Growth kinetics of saccharomyces cerevisiae k1-v1116 and killer toxin roduction in wine making | en |
dc.title.alternative | จลนศาสตร์การเจริญของ Saccharomyces cerevisiae K1-V1116 และการสร้างKILLER TOXIN ในการผลิตไวน์ | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | เทคโนโลยีชีวภาพ | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
7.sakesit_abstract.pdf | 72.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
7.sakesit_fulltext.pdf | 542.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.