Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/798
Title: | Growth kinetics of saccharomyces cerevisiae k1-v1116 and killer toxin roduction in wine making |
Other Titles: | จลนศาสตร์การเจริญของ Saccharomyces cerevisiae K1-V1116 และการสร้างKILLER TOXIN ในการผลิตไวน์ |
Authors: | Sakesit Chumnarnsilpa |
Keywords: | Saccharomyces;cerevisiae;Wine;K1-V1116 |
Issue Date: | 2000 |
Publisher: | สาขาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/798 |
ISBN: | 9747359952 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
7.sakesit_abstract.pdf | 72.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
7.sakesit_fulltext.pdf | 542.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.