Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7806
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorRattakorn Mirattanaphrai-
dc.date.accessioned2019-06-28T10:19:19Z-
dc.date.available2019-06-28T10:19:19Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7806-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherSchool of Animal Production Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen_US
dc.subjectCattleen_US
dc.subjectBeef cattle -- Feeding and feedsen_US
dc.titleEffects of rumen protected fat containing oleic acid supplementation on carcass and beef quality, and beef fatty acids profile in wagyu crossbred cattleen_US
dc.title.alternativeผลของการเสริมไขมันไหลผ่านที่มีองค์ประกอบของกรดไขมันโอลิอิคอยู่สูงต่อคุณภาพซาก, คุณภาพเนื้อและองค์ปรกอบของกรดไขมันในโคเนื้อลูกผสมวากิวen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
dc.degree.disciplineAnimal Production Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract4.54 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext4.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.