Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7806| Title: | Effects of rumen protected fat containing oleic acid supplementation on carcass and beef quality, and beef fatty acids profile in wagyu crossbred cattle |
| Other Titles: | ผลของการเสริมไขมันไหลผ่านที่มีองค์ประกอบของกรดไขมันโอลิอิคอยู่สูงต่อคุณภาพซาก, คุณภาพเนื้อและองค์ปรกอบของกรดไขมันในโคเนื้อลูกผสมวากิว |
| Authors: | Rattakorn Mirattanaphrai |
| Keywords: | Cattle;Beef cattle -- Feeding and feeds |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | School of Animal Production Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7806 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | Abstract | 4.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | Fulltext | 4.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.