Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7804
Title: | Characterization of gold nanoparticles synthesized by using Curcuma Xanthorrhiza and evaluation of their catalytic activity, antibacterial effect and toxicity |
Other Titles: | การตรวจสอบคุณลักษณะของอนุภาคทองนาโนที่สังเคราะห์ด้วย Curcuma Xanthorrhiza และการประเมินฤทธิ์เร่งปฏิกิริยา ฤทธิ์ต้านแบคทีเรียและการเกิดพิษ |
Authors: | Lubis Khairiza |
Keywords: | Toxicology;Bacteria |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | School of Biology Institute of Science Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7804 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 3.31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 7.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.