Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7684
Title: ผลของวิธีการหุงและการเก็บรักษาข้าวสุกต่อปริมาณสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์
Other Titles: Effects of cooking and storage methods of cooked rice on resistant starch content
Authors: นาฎนภางค์ พามขุนทด
Keywords: ข้าว--การเก็บและถนอม;อาหาร--การเก็บและถนอม;เอนไซม์
Issue Date: 2560
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7684
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.15 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ842.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.