Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7641
Title: Effects of oils rich in omega-3 FAs and omega-6 FAs supplementation on ruminal fermentation and change in fatty acids in the rumen of cattle
Other Titles: ผลของการเสริมน้ำมันที่เป็นแหล่งของกรดไขมันโอเมก้า3 และกรดไขมันโอเมก้า6 ต่อกระบวนการหมักย่อยและการเปลี่ยนแปลงกรดไขมันในกระเพาะหมักของโค
Authors: Chayapol Meeprom
Keywords: Oils and fats;Fatty acids;Omega-3 fatty acids
Issue Date: 2017
Publisher: School of Animal Production Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7641
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfAbstract2.27 MBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfFulltext7.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.