Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7641| Title: | Effects of oils rich in omega-3 FAs and omega-6 FAs supplementation on ruminal fermentation and change in fatty acids in the rumen of cattle |
| Other Titles: | ผลของการเสริมน้ำมันที่เป็นแหล่งของกรดไขมันโอเมก้า3 และกรดไขมันโอเมก้า6 ต่อกระบวนการหมักย่อยและการเปลี่ยนแปลงกรดไขมันในกระเพาะหมักของโค |
| Authors: | Chayapol Meeprom |
| Keywords: | Oils and fats;Fatty acids;Omega-3 fatty acids |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | School of Animal Production Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7641 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| abstract.pdf | Abstract | 2.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
| fulltext.pdf | Fulltext | 7.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.