Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7562
Title: Effect of enzymatic and physical modification of cassava starch on the formation of slowly digestible starch and resistant starch and their physical and functional properties
Other Titles: ผลของการดัดแปรด้วยเอนไซม์และการดัดแปรทางกายภาพแป้งมันสำปะหลังต่อการเกิดแป้งย่อยช้าและแป้งต้านทาน สมบัติทางกายภาพและสมบัติเชิงหน้าที่
Authors: Sureeporn Boonna
Keywords: Cassava starch;Tapioca starch
Issue Date: 2016
Publisher: School of Food Technology Institute of Argricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7562
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdf635.29 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdf6.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.