Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7562
Title: | Effect of enzymatic and physical modification of cassava starch on the formation of slowly digestible starch and resistant starch and their physical and functional properties |
Other Titles: | ผลของการดัดแปรด้วยเอนไซม์และการดัดแปรทางกายภาพแป้งมันสำปะหลังต่อการเกิดแป้งย่อยช้าและแป้งต้านทาน สมบัติทางกายภาพและสมบัติเชิงหน้าที่ |
Authors: | Sureeporn Boonna |
Keywords: | Cassava starch;Tapioca starch |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Argricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7562 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | 635.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
fulltext.pdf | 6.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.