Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7547
Title: รายงานการวิจัยอัตราส่วนระหว่างกรดไขมันชนิดโอเมก้า-6 และโอเมก้า-3 ในอาหารที่มีผลต่อการปรับปรุงส่วนประกอบของกรดไขมันในไข่และเนื้อไก่
Other Titles: Dietary n-6 to n-3 fatty acid ratio alters the fatty acid composition of egg and chicken meat
Authors: วิทธวัช โมฬี
สุทิศา เข็มผะกา
เฉลิมชัย หอมตา
Keywords: ไข่;ไก่--การเลี้ยง;โอเมก้า 3;โอเมก้า 6
Issue Date: 2561
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-56-24-22
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7547
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ885.13 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.