DSpace
 

sutir at Suranaree University of Technology >
สำนักวิชา (Institutes) >
สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร (Institute of Agricultural Technology) >
สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ (School of Animal Production Technology) >
รายงานการวิจัย (Research reports) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/sutir/handle/123456789/7547

Title: รายงานการวิจัยอัตราส่วนระหว่างกรดไขมันชนิดโอเมก้า-6 และโอเมก้า-3 ในอาหารที่มีผลต่อการปรับปรุงส่วนประกอบของกรดไขมันในไข่และเนื้อไก่
Other Titles: Dietary n-6 to n-3 fatty acid ratio alters the fatty acid composition of egg and chicken meat
Authors: วิทธวัช, โมฬี
สุทิศา, เข็มผะกา
เฉลิมชัย, หอมตา
Keywords: ไข่
ไก่--การเลี้ยง
โอเมก้า 3
โอเมก้า 6
Issue Date: 2561
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-56-24-22
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/sutir/handle/123456789/7547
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2079KbAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ885KbAdobe PDFView/Open


This item is protected by original copyright

All items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
Statistic