Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7547| Title: | รายงานการวิจัยอัตราส่วนระหว่างกรดไขมันชนิดโอเมก้า-6 และโอเมก้า-3 ในอาหารที่มีผลต่อการปรับปรุงส่วนประกอบของกรดไขมันในไข่และเนื้อไก่ |
| Other Titles: | Dietary n-6 to n-3 fatty acid ratio alters the fatty acid composition of egg and chicken meat |
| Authors: | วิทธวัช โมฬี สุทิศา เข็มผะกา เฉลิมชัย หอมตา |
| Keywords: | ไข่;ไก่--การเลี้ยง;โอเมก้า 3;โอเมก้า 6 |
| Issue Date: | 2561 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-303-56-24-22 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7547 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 885.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.