Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7520
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นาฏชนก ปรางปรุ | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-12T03:42:38Z | - |
dc.date.available | 2018-09-12T03:42:38Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7520 | - |
dc.format.extent | 8391776 bytes | - |
dc.format.extent | 860054 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | เครื่องอบแห้ง | en |
dc.subject | มะขาม--การอบแห้ง | en |
dc.title | การพัฒนากระบวนการทำแห้งน้ำมะขามเปียกด้วยเครื่องอบแห้งแบบลูกกลิ้ง | en |
dc.title.alternative | A development of drying process of tamarind juice with drum dryer | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรดุษฎีบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาเอก | - |
dc.degree.discipline | วิศวกรรมเกษตรและอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 839.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 8.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.