Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7520
Title: การพัฒนากระบวนการทำแห้งน้ำมะขามเปียกด้วยเครื่องอบแห้งแบบลูกกลิ้ง
Other Titles: A development of drying process of tamarind juice with drum dryer
Authors: นาฏชนก ปรางปรุ
Keywords: เครื่องอบแห้ง;มะขาม--การอบแห้ง
Issue Date: 2560
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7520
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ839.9 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม8.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.