Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7520
Title: | การพัฒนากระบวนการทำแห้งน้ำมะขามเปียกด้วยเครื่องอบแห้งแบบลูกกลิ้ง |
Other Titles: | A development of drying process of tamarind juice with drum dryer |
Authors: | นาฏชนก ปรางปรุ |
Keywords: | เครื่องอบแห้ง;มะขาม--การอบแห้ง |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7520 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 839.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 8.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.