Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7497
Title: Heat adaptation and microencapsulation of Lactobacillus sp. strain 3C2-10 isolated from cassava pulps
Other Titles: การปรับตัวจากความร้อนและการห่อหุ้ม Lactobacillus sp. สายพันธุ์ 3C2-10 ที่แยกได้จากกากมันสำปะหลัง
Authors: Jinjutar Kunnathep
Keywords: Cassava pulps;Heat adaptation
Issue Date: 2016
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7497
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfAbstract742.85 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfFulltext5.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.