Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7432
Title: Production of functional chicken meat by dietary supplementation of oil rich in N-3 fatty acids and turmeric oleoresin
Other Titles: การผลิตเนื้อไก่สุขภาพ โดยการเสริมแหล่งไขมันที่มีกรดไขมันชนิดโอเมก้า-3 สูงและสารโอลีโอเรซินจากขมิ้นชัน
Authors: Hang Tran Thi Thuy
Keywords: Chicken;Meat;Linseed oil
Issue Date: 2016
Publisher: School of Animal Production Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7432
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfFulltext9.6 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfAbstract355.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.