Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7416
Title: | รายงานการวิจัยการผลิตกรดซักซินิกจากแป้งมันและกากมันสำปะหลังด้วยเชื้ออีโคไลที่ผ่านการดัดแปลงกระบวนการสร้างและสลายพันธุ์ KJ122 |
Other Titles: | Succinic acid production from cassava starch and pulp by metabolically engineered escherichia coli KJ122 |
Authors: | เขมวิทย์ จันต๊ะมา สุนทร กาญจนทวี อภิชัย สาวิสิทธิ์ คิริน โฆ |
Keywords: | มันสำปะหลัง;กรดซักซินิก;เชื้ออีโคไล |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Series/Report no.: | SUT3-304-58-24-01 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7416 |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 355.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.