Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7416
Title: รายงานการวิจัยการผลิตกรดซักซินิกจากแป้งมันและกากมันสำปะหลังด้วยเชื้ออีโคไลที่ผ่านการดัดแปลงกระบวนการสร้างและสลายพันธุ์ KJ122
Other Titles: Succinic acid production from cassava starch and pulp by metabolically engineered escherichia coli KJ122
Authors: เขมวิทย์ จันต๊ะมา
สุนทร กาญจนทวี
อภิชัย สาวิสิทธิ์
คิริน โฆ
Keywords: มันสำปะหลัง;กรดซักซินิก;เชื้ออีโคไล
Issue Date: 2560
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีชีวภาพ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-304-58-24-01
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7416
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ355.71 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.