Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7383
Title: | คู่มือปฏิบัติการ รายวิชา 617325 การสุขาภิบาลอาหาร |
Other Titles: | Food sanitation |
Authors: | นลิน สิทธิธูรณ์ |
Keywords: | การสุขาภิบาลอาหาร;การสุขาภิบาลอาหาร--คู่มือปฏิบัติการ |
Issue Date: | 2546 |
Publisher: | สาขาวิชาอนามัยสิ่งแวดล้อม สำนักวิชาสาธารณสุขศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Description: | สำหรับนักศึกษาสาขาวิชาอนามัยสิ่งแวดล้อม สำนักวิชาสาธารณสุขศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7383 |
Appears in Collections: | เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext_2.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 22.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.