Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7339
Title: Bioactive peptides derived from in vitro gastrointestinal digestion of cooked chicken meat
Other Titles: เปปไทด์ที่แสดงฤทธิ์ทางชีวภาพจากการย่อยในระบบย่อยอาหารจำลองเนื้อไก่ปรุงสุก
Authors: Papungkorn Sangsawad
Keywords: Digestion;Peptides
Issue Date: 2016
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7339
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract487.35 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext6.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.