Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7195
Title: การปรับสภาพฟางข้าวด้วยด่างและไมโครเวฟร่วมกับด่างเพื่อเพิ่มประสิทธิภาพการทำงานของเอนไซม์
Other Titles: Alkali and microwave-assisted alkali pretreatments of rice straw for enhancing the efficiency of enzymatic hydrolysis
Authors: ณัฐพร ชัชวาลธาตรี
Keywords: ฟางข้าว;วัสดุเหลือใช้จากพืชเศรษฐกิจ
Issue Date: 2559
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7195
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ867.43 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม5.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.