Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7187
Title: รายงานการวิจัยการพัฒนาและการเพิ่มประสิทธิภาพน้ำเชื้อแช่แข็งไก่พื้นเมืองพันธุ์เหลืองหางขาว
Other Titles: The improvement frozen spermatozoa of Thai indigenous chicken, Leung Hang Kao
Authors: สมร พรชื่นชูวงศ์
เทวินทร์ วงษ์พระลับ
ธีระชัย ช่อไม้
Keywords: ไก่--การปรับปรุงพันธุ์;ไก่--พันธุ์พื้นเมือง;ไก่--น้ำเชื้อ
Issue Date: 2560
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-57-24-15
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7187
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ411.95 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.