Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7102
Title: Protective effects of Thai pomegranate juice on oxidative stress induced by ischemia-reperfusion in rat skeletal muscle
Other Titles: ผลการป้องกันของน้ำทับทิมพันธุ์ไทยต่อการเหนี่ยวนำภาวะเครียดออกซิเดชันโดยอิสคีมิครีเพอฟิวชันในกล้ามเนื้อโครงร่างของหนู
Authors: Kusuma Ruamthum
Keywords: Thai pomegranate juice;Oxidative stress;Skeletal muscle
Issue Date: 2016
Publisher: School of Biomedical Sciences Institute of Science Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7102
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract714.59 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext20.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.