Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7064
Title: รายงานการวิจัยการเกิดไบโอจีนิกเอมีนในน้ำปลาปลากะตักและในเนื้อปลาสร้อย
Other Titles: Formation of biogenic amines in anchovy fish sauce and in jullien's mud carp
Authors: จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
สุรีลักษณ์ รอดทอง
Keywords: น้ำปลา;ปลากะตัก;ปลาสร้อย
Issue Date: 2548
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-44-12-17
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7064
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ292.55 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.