Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7058
Title: | ผลของการใช้กากสาโทเป็นแหล่งโปรตีนทางเลือกในอาหารปลาสวายโมง |
Other Titles: | Effects of rice wine residual as an alternative protein source in the diet of Thai Panga |
Authors: | กาญจนา ทวีวรรณบูลย์ |
Keywords: | ปลาสวายโมง;กากสาโท;โปรตีน;อาหารสัตว์ |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7058 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext-watermark.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract-watermark.pdf | บทคัดย่อ | 749.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.