Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6983
Title: | Effect of freeze drying on the stability of starter culture (Bacillus subtilis SB-MYP-1) preserved with soybean flour as a cryoprotectant |
Other Titles: | ผลของการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็งต่อความเสถียรของกล้าเชื้อ (Bacillus subtilis SB-MYP-1) ที่เก็บรักษาด้วยแป้งถั่วเหลืองซึ่งเป็นสารปกป้องจากความเย็น |
Authors: | Thitikorn Mahidsanan |
Keywords: | Soybean;Freeze drying stress;Soybean flour |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6983 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 343.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 13.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.