Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6983
Title: Effect of freeze drying on the stability of starter culture (Bacillus subtilis SB-MYP-1) preserved with soybean flour as a cryoprotectant
Other Titles: ผลของการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็งต่อความเสถียรของกล้าเชื้อ (Bacillus subtilis SB-MYP-1) ที่เก็บรักษาด้วยแป้งถั่วเหลืองซึ่งเป็นสารปกป้องจากความเย็น
Authors: Thitikorn Mahidsanan
Keywords: Soybean;Freeze drying stress;Soybean flour
Issue Date: 2016
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6983
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract343.28 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext13.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.