Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6859
Title: รายงานการวิจัยฤทธิ์ทางชีวภาพ คุณค่าทางโภชนาการและคุณสมบัติเชิงหน้าที่ของถั่วเหลืองและถั่วขาวที่ผ่านการหมัก
Other Titles: Biological activity, nutritional and functional properties of fermented soybeans and fermented white kidney bean
Authors: รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์
Keywords: ถั่ว;ถั่วเหลือง;ถั่วขาว
Issue Date: 2556
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-54-24-15
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6859
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ302.45 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.