Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6837
Title: | ประสิทธิภาพการล้างของสารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากการหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว (Prunus cerasus L.) เพื่อลดไดเมโธเอท ตะกั่ว Sclerotium rolfsii ปนเปื้อนในข่า (Alpinia galanga (L.) Wild.) |
Other Titles: | Washing effectiveness of biosurfactant from sour cherry (Prunus cerasus L.) for reducing dimethoate, lead, Sclerotium rolfsii contaminated in galangal (Alpinia galanga (L.) Wild.) |
Authors: | ปริยดา สิทธิศาสตร์ |
Keywords: | สารลดแรงตึงผิว;สารลดแรงตึงผิวชีวภาพ;เชอร์รี่--การหมัก |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6837 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 792.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.