Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Search
Search:
All of DSpace
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
วิทยานิพนธ์ (Thesis)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2551
ผลของชนิดของโปรตีนนมและอีมัลซิไฟเออร์ต่อความคงตัวและคุณภาพของส่วนผสมพร้อมทําไอศกรีมและไอศกรีม
ธิดาวัลย์ โพธิ์จิตร
2560
ผลของปริมาณไขมันและชนิดของพรีไบโอติก (GOS และ FOS) ต่อการเหลือรอดของ Bifidobacterium longum และคุณภาพของไอศกรีมโยเกิร์ต
วัชราภรณ์ ทุมเมืองปัก
2554
การปรับปรุงและการเกิดปฏิสัมพันธ์ของกลิ่นรสในไอศกรีมที่มีโปรตีนและน้ำมันจากถั่วเหลืองด้วยสมุนไพรไทย : กรณีศึกษาใบเตยหอมและตะไคร้
สิรินาฏ เนติศรี
Discover
Author
1
ธิดาวัลย์ โพธิ์จิตร
1
วัชราภรณ์ ทุมเมืองปัก
1
สิรินาฏ เนติศรี
Subject
1
จุลินทรีย์
1
น้ำมันถั่วเหลือง
1
พรีไบโอติก
1
สมุนไพร
1
โปรตีน
1
โปรตีนนม
Date issued
1
2551
1
2554
1
2560
Has File(s)
3
true