Skip navigation
DSpace logo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile

  1. Suranaree University of Technology
  2. Institutes
  3. Institute of Agricultural Technology
  4. School of Food Technology

เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications) : [7] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Agro-industry Ph.D. consortium seminar membrane technologySuwayd Ningsanond
2552เอกสารประกอบการสอน วิชา 114206 sports nutrition laboratoryรัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์
2558เอกสารประกอบการสอน Food borne Pathogensพัชรินทร์ ศิริงาน
2552เอกสารประกอบการสอนวิชา 305411 เทคโนโลยีอาหารหมักดองปิยะวรรณ กาสลัก
2005-09-13Evaluation of Plant Product's FunctionalitiesCao Rong
2551แนวทางการผลิตอาหารตามหลักเกณฑ์และวิธีการผลิตที่ดีในผลิตภัณฑ์เห็ดแปรรูปปิยะวรรณ กาสลัก
2548เอกสารประกอบการสอนเรื่อง การประเมินผลทางประสาทสัมผัสของอาหารศุกฤตย์ ไทยอุดม
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7

Discover

Author
  • 2 ปิยะวรรณ กาสลัก
  • 1 Cao Rong
  • 1 Suwayd Ningsanond
  • 1 พัชรินทร์ ศิริงาน
  • 1 รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์
  • 1 ศุกฤตย์ ไทยอุดม
Subject
  • 1 อาหาร--ประสาทสัมผัส
  • 1 อาหารหมักดอง
  • 1 เทคโนโลยีการหมักอาหาร
  • 1 แนวทางการผลิตอาหารตามหลักเกณฑ์
  • 1 โรคกลุ่มแบคทีเรีย
  • . < previous
Date issued
  • 5 2500 - 2558
  • 2 2004 - 2099
Has File(s)
  • 7 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback