Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
???jsp.layout.navbar-default.mou-user???
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications) : [7]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7
Issue Date
Title
Author(s)
2004
Agro-industry Ph.D. consortium seminar membrane technology
Suwayd Ningsanond
2552
เอกสารประกอบการสอน วิชา 114206 sports nutrition laboratory
รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์
2558
เอกสารประกอบการสอน Food borne Pathogens
พัชรินทร์ ศิริงาน
2552
เอกสารประกอบการสอนวิชา 305411 เทคโนโลยีอาหารหมักดอง
ปิยะวรรณ กาสลัก
2005-09-13
Evaluation of Plant Product's Functionalities
Cao Rong
2551
แนวทางการผลิตอาหารตามหลักเกณฑ์และวิธีการผลิตที่ดีในผลิตภัณฑ์เห็ดแปรรูป
ปิยะวรรณ กาสลัก
2548
เอกสารประกอบการสอนเรื่อง การประเมินผลทางประสาทสัมผัสของอาหาร
ศุกฤตย์ ไทยอุดม
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7
Discover
Author
2
ปิยะวรรณ กาสลัก
1
Cao Rong
1
Suwayd Ningsanond
1
พัชรินทร์ ศิริงาน
1
รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์
1
ศุกฤตย์ ไทยอุดม
Subject
1
evaluation
1
functionalities
1
Membranes (Technology)
1
จุลชีพก่อโรค
1
นักกีฬา--โภชนาการ
1
นักโภชนาการ
1
ประสาทสัมผัส--การประเมินผล
1
ผู้สูงอายุ--โภชนาการ
1
วิธีการผลิตที่ดีในผลิตภัณฑ์เห็ดแป...
1
อาหาร--จุลชีพก่อโรค
.
next >
Date issued
5
2500 - 2558
2
2004 - 2099
Has File(s)
7
true