Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/646
Title: รายงานการวิจัยปัจจัยต่างๆ ที่มีผลต่อการเอ็กซ์ทรูชั่นของข้าวกล้อง
Other Titles: Factors Affecting Brown Rice Extrusion.
Authors: มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์
Keywords: การเอ็กซ์ทรูชั่น;ข้าวกล้อง;ปัจจัยต่างๆ
Issue Date: 2546
Publisher: สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Citation: มทส สวทก.อ65 10.3.3 ส733 2546
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/646
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.