Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/643
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ | - |
dc.date.accessioned | 2008-07-20T14:11:00Z | - |
dc.date.available | 2008-07-20T14:11:00Z | - |
dc.date.issued | 2546 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/643 | - |
dc.description | โครงการหนึ่งอาจารย์หนึ่งผลงาน ประจำปี 2546 | en |
dc.format.extent | 192906 bytes | - |
dc.format.extent | 16751322 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | องค์ประกอบทางเคมี | en |
dc.subject | ไก่ลูกผสมพื้นเมือง | en |
dc.subject | ไก่กระทง | en |
dc.subject | ไก่ไข่เพศผู้ | en |
dc.title | การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติ องค์ประกอบทางเคมีและคุณภาพทางประสาทสัมผัสของเนื้อไก่ลูกผสมพื้นเมืองไก่กระทงและไก่ไข่เพศผู้ | en |
dc.title.alternative | A comparative study of characteristics, chemical composition and sensory qualities of hybrid native chicken, commercial broilers and laying male chicks | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | บทความ (Articles) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติ-โครงการOTOP-Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 16.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติ-โครงการOTOP-abst.pdf | บทคัดย่อ | 188.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.