Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/643| Title: | การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติ องค์ประกอบทางเคมีและคุณภาพทางประสาทสัมผัสของเนื้อไก่ลูกผสมพื้นเมืองไก่กระทงและไก่ไข่เพศผู้ |
| Other Titles: | A comparative study of characteristics, chemical composition and sensory qualities of hybrid native chicken, commercial broilers and laying male chicks |
| Authors: | มาโนชญ์ สุธีรวัฒนานนท์ |
| Keywords: | องค์ประกอบทางเคมี;ไก่ลูกผสมพื้นเมือง;ไก่กระทง;ไก่ไข่เพศผู้ |
| Issue Date: | 2546 |
| Publisher: | สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Description: | โครงการหนึ่งอาจารย์หนึ่งผลงาน ประจำปี 2546 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/643 |
| Appears in Collections: | บทความ (Articles) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติ-โครงการOTOP-Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 16.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
| การศึกษาเปรียบเทียบคุณสมบัติ-โครงการOTOP-abst.pdf | บทคัดย่อ | 188.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.