Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6213
Title: รายงานการวิจัยศักยภาพของประเภทของแป้งที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์ในการกระตุ้นการเจริญของจุลินทรีย์ที่เป็นสารเสริมชีวนะ
Other Titles: Potentiality of types of resistant starch for stimulation of probiotics growth
Authors: สุนันทา ทองทา
Keywords: เอนไซม์;แป้ง--วิเคราะห์และเคมี;แบคทีเรีย;โพรไบโอติกส์
Issue Date: 2559
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-56-24-12
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6213
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ463.48 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.