Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6210
Title: รายงานการวิจัยคุณสมบัติของคัพภะ รำ และแป้งลูกเดือยเพื่ออาหารสุขภาพ
Other Titles: Properties of adlay's germ, bran and flour for functional foods
Authors: สุนันทา ทองทา
Keywords: ลูกเดือย;อาหารเสริมสุขภาพ;ลูกเดือย--คุณสมบัติ
Issue Date: 2559
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-53-24-40
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6210
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ328.13 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม3.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.