Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6198| Title: | Fermentation and purification of succinic acid from cassava broth using membrane filtration and crystallization |
| Other Titles: | กระบวนการหมักและการทำบริสุทธิ์กรดซัคซินิกจากน้ำหมักแป้งมันสำปะหลังโดยใช้กระบวนการกรองด้วยเมมเบรนและการตกผลึก |
| Authors: | Thi Huong Thuy Nguyen |
| Keywords: | Fermentation;Purification;Tapioca starch;Succinic acid;Crystallization |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | School of Biotechnology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology. |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6198 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | Abstract | 527.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | Fulltext | 3.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.