Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6144
Title: ปฏิสัมพันธ์ของโปรตีนนมโพลีแซคคาไรด์ และสารเพิ่มความคงตัวทางการค้าในการพัฒนาพุดดิ้งข้าวหอมมะลิ
Other Titles: Interaction of milk proteins, polysaccharides and commercial stabilizers in product development of jasmine rice pudding
Authors: สุนันทา ประจำ
Keywords: โปรตีนจากนม;โปรตีน--การวิเคราะห์;ข้าวหอมมะลิ;พุดดิ้ง--ขนม;อาหารหวาน
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6144
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.47 MBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfบทคัดย่อ334.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.