Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6115| Title: | รายงานการวิจัยการพัฒนาคุณภาพและประสิทธิภาพผลิตภัณฑ์สารลดแรงตึงผิวชีวภาพในการล้างผัก ผลไม้และพื้นผิววัสดุ |
| Other Titles: | Quality and effective biosurfactant development for cleaning fruits and vegetables and surface washing materials |
| Authors: | ปิยะวรรณ กาสลัก เกรียงศักดิ์ เอื้อมเก็บ |
| Keywords: | สารลดแรงตึงผิว;ผลิตภัณฑ์ลดแรงตึงผิว;สารเคมี--การพัฒนาคุณภาพ;ผัก--การทำความสะอาด;ผลไม้--สารทำความสะอาด;พื้นผิววัสดุ--สารทำความสะอาด |
| Issue Date: | 2559 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-56-24-07 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6115 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 371.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.