Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6101
Title: Purification of succinic acid from fermentation broth using vapor permeation-esterification
Other Titles: การทำบริสุทธิ์กรดซักซินิกจากน้ำหมักโดยใช้เทคนิคเอสเทอริฟิเคชั่นและการแยกไอผ่านเยื่อแผ่น
Authors: Sumalee Srisuno
Keywords: Ethanol;Biotechnology;Agricultural biotechnology;Fermentation;Extractive;Ethanol production
Issue Date: 2015
Publisher: School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology.
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6101
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract178.27 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.