Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6047
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สมร พรชื่นชูวงศ์ | - |
dc.contributor.author | โชคชัย วนภู | - |
dc.contributor.author | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล | - |
dc.contributor.author | กาญจนา พยุหะ | - |
dc.contributor.author | นพดล พิฬารัตน์ | - |
dc.contributor.author | กุณฑิกา เวชกลาง | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-22T03:49:24Z | - |
dc.date.available | 2016-11-22T03:49:24Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6047 | - |
dc.description.sponsorship | ได้ทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ 2557-2558 | en |
dc.format.extent | 4277170 bytes | - |
dc.format.extent | 169495 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.relation.ispartofseries | SUT3-303-56-24-23 | en |
dc.subject | ยีสต์ | en |
dc.subject | สาโท | en |
dc.subject | ปลาป่น | en |
dc.subject | ปลาสวายโมง | en |
dc.subject | โปรตีน | en |
dc.title | รายงานการวิจัยการใช้กากยีสต์แห้ง (dried brewer's yeast) และกากสาโท (rice wine residual) เป็นแหล่งโปรตีนเพื่อทดแทนการใช้ปลาป่นในอาหารปลาสวายโมง (Thai Panga) | en |
dc.title.alternative | The replacement of fish meal by dried brewer's yeast and rice wine residual in diets of Thai Panga | en |
dc.type | Research Reports | en |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 165.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.