Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6047
Title: รายงานการวิจัยการใช้กากยีสต์แห้ง (dried brewer's yeast) และกากสาโท (rice wine residual) เป็นแหล่งโปรตีนเพื่อทดแทนการใช้ปลาป่นในอาหารปลาสวายโมง (Thai Panga)
Other Titles: The replacement of fish meal by dried brewer's yeast and rice wine residual in diets of Thai Panga
Authors: สมร พรชื่นชูวงศ์
โชคชัย วนภู
จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
กาญจนา พยุหะ
นพดล พิฬารัตน์
กุณฑิกา เวชกลาง
Keywords: ยีสต์;สาโท;ปลาป่น;ปลาสวายโมง;โปรตีน
Issue Date: 2559
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-56-24-23
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6047
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ165.52 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.