Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5976
Title: Extension of raw milk quality during storage through supplementation of hydrocyanic acid from fresh cassava pulp and fresh cassava peel in dairy cattle diet
Other Titles: การยืดอายุการเก็บรักษาคุณภาพน้ำนมดิบโดยการเสริมกรดไฮโดรไซยานิค จากกากมันสำปะหลังสดและเปลือกมันสำปะหลังสดในอาหารโคนม
Authors: Supreena Srisaikham
Keywords: Milk contamination;Milk--Quality;Milk yield;Fresh cassva peel;Raw milk;Hydrocyanic
Issue Date: 2015
Publisher: School of Animal Production Technology. Institute of Agricultural Technology. Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5976
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract2.57 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext3.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.