Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5923
Title: Molecular-based techniques for quantification of starter cultures and monitoring of microbial profiles and their roles in fish sauce fermentation
Other Titles: เทคนิคทางอณูวิทยาสำหรับวิเคราะห์กล้าเชื้อเชิงปริมาณและการติดตามรูปแบบจุลินทรีย์และบทบาทในกระบวนการหมักน้ำปลา
Authors: Natteewan Udomsil
Keywords: Fish sauce;Fermentation;Fish sauce--Fermentation;Microorganisms in food;Microorganisms--Analysis;Combined cultures;Amino acids--Analysis
Issue Date: 2014
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5923
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract132.96 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext4.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.