Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5893
Title: รายงานการวิจัยการเสริม Conjugated Linoleic Acid (CLA) ในอาหารปลาต่อผลผลิตและคุณภาพของเนื้อปลานิลและปลาดุก
Other Titles: Supplementation of conjugated linoleic acid (CLA) in fish diets on production and meat quality of tilapia and hybrid catfish
Authors: สมร พรชื่นชูวงศ์
ปราโมทย์ แพงคำ
กนกอร อินทราพิเชฐ
จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล
Keywords: ปลานิล--การเลี้ยง--คุณภาพ;ปลาดุก--การเลี้ยง--คุณภาพ;ปลานิล--อาหาร;ปลาดุก--อาหาร;อาหารปลา
Issue Date: 2559
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-303-48-24-14
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5893
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ286.07 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม6.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.