Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5877| Title: | รายงานการวิจัยการหมักแอลกอฮอล์โดยตรงจากแป้งมันสำปะหลังด้วยยีสต์ที่ผ่านการดัดแปลงพันธุกรรม |
| Other Titles: | The direct alcohol fermentation from cassava starch using genetic modified yeast |
| Authors: | พงษ์ฤทธิ์ ครบปรัชญา รัติกาล ทองสำฤทธิ์ |
| Keywords: | แป้งมันสำปะหลัง;มันสำปะหลัง--พันธุกรรม;แป้งมันสำปะหลัง--การหมัก |
| Issue Date: | 2558 |
| Publisher: | สาขาวิชาชีววิทยา สำนักวิชาวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT-104-53-24-04 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/5877 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 682.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 3.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.